Fire-Art Designblussers

Super gaaf zijn de design brandblussers van Fire-Art. Deze brandblussers zijn qua functionaliteit gelijk aan elke andere brandblusser van 1 Kg maar is voorzien van een leuke print. Deze brandblussers hebben een inhoud van 1 Kg ABC poeder, een houdbaarheid van 10 jaar en een garantie termijn van 5 jaar. 

Let wel op, ben je wettelijk verplicht een brandblusser in je bedrijfsruimte of andere ruimte te plaatsen? De Fire-Art blussers kun je niet gebruiken voor deze wettelijke plicht, deze blussers dienen rood te zijn zodat iedereen de brandblusser kan herkennen. Combineren kan uiteraard wel. 

 

per pagina
 • Bordeaux Designblusser
  Bordeaux Designblusser

  Een luxe designblusser met de uitstraling van een mooie fles wijn. Altijd een brandblusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een prachtig cadeau voor een wijnliefhebber, maar ook een mooie gadget in uw eigen huis.

  € 61,95
 • Fireman Designblusser
  Fireman Designblusser

  Een grappige designblusser gedecoreerd met smiley brandweerman. Altijd een brandblusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een origineel cadeau, maar ook een leuke blikvanger in uw eigen huis.

  € 61,95
 • Save Water Drink Beer Designblusser
  Save Water Drink Beer Designblusser

  Een originele designblusser Save Water Drink Beer. Altijd een brandblusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een cadeau met humor, maar ook een mooie blikvanger in uw eigen huis.

  € 61,95
 • Beer Designblusser
  Beer Designblusser

  Een verfrissende designblusser met de looks van een blikje bier. Altijd een brandblusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een origineel cadeau voor de bierdrinker, maar ook een fraaie gadget in uw eigen huis.

  € 61,95
 • Dry Gin Designblusser
  Dry Gin Designblusser

  Een originele designblusser met de looks van een fles gin. Altijd een brandblusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een persoonlijk cadeau voor de liefhebber van gin, maar ook een mooie gadget in uw eigen huis.

  € 61,95
 • Whiskey Designblusser
  Whiskey Designblusser

  Een originele designblusser met de looks van een fles whiskey. Altijd een blusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een leuk cadeau voor whiskeyliefhebbers, maar ook een mooie blikvanger in uw huis.

  € 61,95
 • Italian Cuisine Designblusser
  Italian Cuisine Designblusser

  Een originele designblusser met Italiaanse print. Altijd een blusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een toepasselijk cadeau voor liefhebbers van de Italian cuisine en een mooie blikvanger in uw eigen keuken.

  € 61,95
 • BBQ Designblusser
  BBQ Designblusser

  Een originele designblusser gedecoreerd met BBQ logo. Altijd een brandblusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een praktisch en origineel cadeau voor de barbecue fan. Een handige gadget in en rondom uw huis.

  € 61,95
 • Ketchup Designblusser
  Ketchup Designblusser

  Een originele designblusser met de uitstraling van een fles ketchup. Altijd een brandblusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een praktisch en decoratief cadeau, maar ook een mooie blikvanger in uw keuken.

  € 61,95
 • Sweet Chocolate Designblusser
  Sweet Chocolate Designblusser

  Een verleidelijke designblusser gedecoreerd met wafels en smeltende chocolade. Altijd een brandblusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een origineel cadeau voor chocolade-of ijsliefhebbers.

  € 61,95
 • Tijdelijk uitverkocht

  Motor Oil Designblusser
  Motor Oil Designblusser

  Een retro designblusser met de looks van een ouderwets blik motorolie. Altijd een brandblusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een origineel cadeau, maar ook een gave blikvanger in uw eigen huis.

  € 61,95
 • Anti Freeze Designblusser
  Anti Freeze Designblusser

  Een retro designblusser gedecoreerd met de looks van ouderwets blik antivries. Altijd een brandblusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een origineel cadeau, maar ook een coole gadget in uw huis.

  € 61,95
 • Motorcycle Designblusser
  Motorcycle Designblusser

  Een stoere designblusser gedecoreerd met originele print. Altijd een brandblusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een origineel cadeau, maar ook een leuke gadget voor uzelf.

  € 61,95
 • Tartan Designblusser
  Tartan Designblusser

  Een prachtige designblusser gedecoreerd met tartan motief. Altijd een brandblusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een origineel cadeau, maar ook een mooie blikvanger in uw eigen huis.

  € 61,95
 • Leopard Designblusser
  Leopard Designblusser

  Een prachtige designblusser gedecoreerd met luxe luipaardprint. Altijd een blusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een origineel cadeau, maar ook een mooie blikvanger in uw eigen huis.

  € 61,95
per pagina
© 2016 - 2021 Beau-Fleur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel