Fire-Art Designblussers

Super gaaf zijn de design brandblussers van Fire-Art. Deze brandblussers zijn qua functionaliteit gelijk aan elke andere brandblusser van 1 Kg maar is voorzien van een leuke print. Deze brandblussers hebben een inhoud van 1 Kg ABC poeder, een houdbaarheid van 10 jaar en een garantie termijn van 5 jaar. 

Let wel op, ben je wettelijk verplicht een brandblusser in je bedrijfsruimte of andere ruimte te plaatsen? De Fire-Art blussers kun je niet gebruiken voor deze wettelijke plicht, deze blussers dienen rood te zijn zodat iedereen de brandblusser kan herkennen. Combineren kan uiteraard wel. 

 

 • Beer Designblusser
  Beer Designblusser

  Een verfrissende designblusser met de looks van een blikje bier. Altijd een brandblusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een origineel cadeau voor de bierdrinker, maar ook een fraaie gadget in uw eigen huis.

  € 61,95 € 30,00
 • Italian Cuisine Designblusser
  Italian Cuisine Designblusser

  Een originele designblusser met Italiaanse print. Altijd een blusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een toepasselijk cadeau voor liefhebbers van de Italian cuisine en een mooie blikvanger in uw eigen keuken.

  € 61,95 € 30,00
 • BBQ Designblusser
  BBQ Designblusser

  Een originele designblusser gedecoreerd met BBQ logo. Altijd een brandblusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een praktisch en origineel cadeau voor de barbecue fan. Een handige gadget in en rondom uw huis.

  € 61,95 € 30,00
 • Sweet Chocolate Designblusser
  Sweet Chocolate Designblusser

  Een verleidelijke designblusser gedecoreerd met wafels en smeltende chocolade. Altijd een brandblusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een origineel cadeau voor chocolade-of ijsliefhebbers.

  € 61,95 € 30,00
 • Anti Freeze Designblusser
  Anti Freeze Designblusser

  Een retro designblusser gedecoreerd met de looks van ouderwets blik antivries. Altijd een brandblusser binnen handbereik, geschikt voor elke brandhaard. Een origineel cadeau, maar ook een coole gadget in uw huis.

  € 61,95 € 30,00
 • Ophangbeugel voor de Designblussers van Fire-Art
  Ophangbeugel voor de Designblussers van Fire-Art

  Ophangbeugel voor de Designblussers van Fire-Art

  € 3,00
© 2016 - 2023 Beau-Fleur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel